De Vissertjes - Kleinschalig kinderopvang
 
Over mij:
 
Ik ben een alleenstaande moeder van bijna 36  jaartjes jong en heb 2 kinderen, een jongetje van 08 oktober 2007 en een meisje van 25 mei 2000.
Ik woon in een rustige straat die eindigt op een pleintje.
Er is hier geen doorrijden verkeer en er is speel gelegenheid voor de kinderen.
Er wonen 2 katten bij ons genaamd: Harry en Kitty .
Harry is een kat die meestal ergens in de tuin ligt en Kitty is een echte kindervriend en wil niks missen als de kindertjes er zijn!
Waarom ik voor dit werk heb gekozen is omdat ik werken met kinderen echt super leuk vind en het ook altijd weer leuk is om andere kindjes te zien opgroeien. En natuurlijk een steentje bij te dragen aan de opvoeding en zorg van de kinderen  voor werkende ouders.
Natuurlijk is het heel plezierig dat ik gewoon thuis kan blijven werken en de zorg van mijn eigen kinderen ook  kan blijven doen.
Ik hoop dat u gauw eens langs komt voor een kennismaking/informatie gesprek onder het genot van een kop koffie of thee !!
 
 
.
 
Heb ook ervaring met kinderen met een beperking (adhd, pddnos ,ass = een aan autistisch verwant syndroom en odd). Ik wil u graag helpen door uw kinderen op te vangen tijdens de dagen dat u om oppas verlegen zit. Kinderopvang toeslag kan geregeld worden via gastouderbureau (De Veen borg),dus netto lage maandlasten
 
 
 
 
 
Locatie:
 
 
 
 
 
 
        Dukdalf 159
9732 BS Groningen (Lewenborg)
 
Uren:
 
 
Ma. t/m vri. 06.30 - 24.00
 
Andere tijden en dagen is te bespreken

 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint