Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over mij:

Ik ben een alleenstaande moeder van bijna 36 jaartjes jong en heb 2 kinderen, een jongetje van 08 oktober 2007 en een meisje van 25 mei 2000.

Ik woon in een rustige straat die eindigt op een pleintje.

Er is hier geen doorrijden verkeer en er is speel gelegenheid voor de kinderen

Er wonen 2 katten bij ons genaamd: Harry en Kitty .

Harry is een kat die meestal ergens in de tuin ligt en Kitty is een echte kindervriend en wil niks missen als de kindertjes er zijn!

Waarom ik voor dit werk heb gekozen is omdat ik werken met kinderen echt super leuk vind en het ook altijd weer leuk is om andere kindjes te zien opgroeien. En natuurlijk een steentje bij te dragen aan de opvoeding en zorg van de kinderen voor werkende ouders.

Natuurlijk is het heel plezierig dat ik gewoon thuis kan blijven werken en de zorg van mijn eigen kinderen ook kan blijven doen.

Ik hoop dat u gauw eens langs komt voor een kennismaking/informatie gesprek onder het genot van een kop koffie of thee !!

Heb ook ervaring met kinderen met een beperking (adhd, pddnos ,ass = een aan autistisch verwant syndroom en odd). Ik wil u graag helpen door uw kinderen op te vangen tijdens de dagen dat u om oppas verlegen zit. Kinderopvang toeslag kan geregeld worden via gastouderbureau (De Veen borg),dus netto lage maandlasten

Locatie:

Dukdalf 159

9732 BS Groningen (Lewenborg)

Uren:

Ma. t/m vri. 06.30 - 24.00

Andere tijden en dagen is te bespreken